'Ajax verhuurt bankzitter Magallán aan Deportivo Alavés'

2 september 2019, 16:14
Foto: © ProShots

Lisandro Magallán staat voor een tijdelijk vertrek bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. De krant schrijft maandag dat de 25-jarige verdediger op huurbasis de overstap maakt naar Deportivo Alavés, dat uitkomt op het hoogste voetbalniveau van Spanje

Ajax kocht Magallán begin dit jaar voor 9 miljoen euro weg bij Boca Juniors, maar de speler heeft bij de Amsterdamse club geen vaste basisplaats kunnen afdwingen. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut in de Eredivisie. Daarom laat Ajax de Argentijn nu ervaring opdoen in Spanje, zodat hij in de toekomst mogelijk wel een vaste waarde kan worden in de Johan Cruijff ArenA.

Alavés is na drie speeldagen nog ongeslagen in de Spaanse competitie. Met vijf punten uit drie wedstrijden staat het met onder meer Real Madrid op een gedeelde vijfde positie in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen