Ajax verhuurt Magallán met optie tot koop aan Alavés

2 september 2019, 18:24   Bijgewerkt: 2 september 2019, 22:09
Foto: © ProShots

Ajax bevestigt dat Lisandro Magallán het seizoen afmaakt bij Deportivo Alavés. De 25-jarige verdediger gaat op huurbasis naar de Spaanse club, die tevens een optie tot koop heeft bedongen. Dat meldt Ajax maandag, op Deadline Day, via de officiële kanalen.

Ajax nam Magallán in het begin van dit kalenderjaar voor 9 miljoen euro over van Boca Juniors. Het is de Argentijn echter niet gelukt een vaste waarde te worden bij de regerend landskampioen en bekerhouder. Magallán kwam niet verder dan zes officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt nog door tot de zomer van 2023. Tot dusver speelde hij slechts 64 minuten in de Eredivisie.

Deportivo Alavés is actief op het hoogste voetbalniveau van Spanje. Na drie speelronden in het nieuwe seizoen is de ploeg nog ongeslagen: het heeft vijf punten en staat daarmee, met onder meer Real Madrid, op een gedeelde vijfde positie in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen