De Boer nog niet in vorm voor de play-offs, Jans laat gelijk

30 september 2019, 07:34   Bijgewerkt: 30 september 2019, 08:02

Frank de Boer heeft de juiste vorm voor de play-offs nog niet gevonden. De Nederlandse coach kwam met Atlanta United net als in het voorgaande duel – waarin kansloos werd verloren van New York City – in de nacht van zondag op maandag wederom niet tot een zege. Op bezoek bij Montreal Impact werd gelijkgespeeld, terwijl Ron Jans het seizoen qua thuiduels besluit met een late 1-1 remise, dat voelt als een nederlaag.

De Boer staat nog altijd tweede achter New York City, maar nadat het vorige week van die ploeg verloor, is de eerste plaats bovendien uitzicht verdwenen. Zeker na het gelijkspel, dat tot stand kwam door een treffer van oud-Ajacied Bojan. Hij maakte een kleine tien minuten voor het einde de openingstreffer van Julian Gressel ongedaan. Vijf minuten voor tijd werd de winnende goal van Atlanta's Hector Villalba afgekeurd wegens buitenspel na ingrijpen van de VAR. Door de remise komt het wel weer op gelijke hoogte met Philadelphia Union, dat verloor van Colombus Crew.

FC Cincinnati – Orlando City 1-1

Voor Jans zit het teleurstellende seizoen er bijna op, maar een overwinning in het laatste thuisduel was de Nederlandse coach niet gegund. Lang leek het daar wel op, omdat Allan Crux de formatie van basisspelers Maikel van der Werff, Roland Lamah en Przemyslaw Tyton vlak voor de pauze op voorsprong schoot, maar in blessuretijd bezorgde Benji Michel de thuisploeg alsnog een kleine kater.

Bekijk hier alle uitslagen uit de MLS

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen