Ex-profclub Achilles'29 geweerd op eigen complex

27 september 2019, 08:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voormalig profclub Achilles '29 wordt per 1 oktober geweerd op hun accommodatie. Van de familie Derks, eigenaar van het complex, is de vereniging vanaf volgende maand niet meer welkom op het sportpark De Heikant in Groesbeek.

De familie Derks was onlosmakelijk verbonden aan de Gelderse club. Zij waren de dragers van het avontuur in de Eerste Divisie. Sinds de mislukking daarvan is de relatie flink verslechterd. "Ons is gebleken dat er binnen de vereniging een onderstroming op gang is gekomen die zich niet kon vinden in de al tientallen jaren bestaande belangrijke rol van leden van onze familie bij Achilles'29", citeert Omroep Gelderland de familie.

Na de seizoenen in het profvoetbal gaat het alleen maar slechter met Achilles. Het eerste elftal degradeerde drie seizoenen op rij. Dit seizoen speelt de club in de Hoofdklasse. Daarin staat het stijf onderaan. Drie jaar geleden speelde Achilles nog in de Eerste Divisie. De profafdeling werd begin vorig jaar failliet verklaard.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen