Go Ahead Eagles haalt rechtsback Mertens van Leuven

2 september 2019, 19:47
Foto: © ProShots

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Jenthe Mertens. De 19-jarige rechtsback is afkomstig van OH Leuven en heeft een contract voor één seizoen, met de optie voor nog een jaar, getekend in Deventer.

"Go Ahead Eagles kende ik al toen ik van de interesse hoorde", zegt Mertens op de officiële website van Go Ahead Eagles. "Ze hebben toch recent enkele jaren Eredivisie gespeeld. Verder heb ik appcontact gehad met Sam Hendriks en de huidige keeperstrainer Harmen Kuperus, die ook bij OH Leuven actief is geweest. Zij waren ook heel positief." Hendriks speelde in het verleden voor Go Ahead en is nu actief bij OH Leuven.

Mertens heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Ik ken het stadion van foto's en filmpjes, maar ik ben heel benieuwd hoe de supporters in het echt zijn", vertelt hij. Mertens omschrijft zichzelf: "Ik ben een back die het liefst de hele flank voor zijn rekening neemt. Ik houd van assists geven en een goaltje meepikken, maar haal er ook echt een kick uit een buitenspeler uit de wedstrijd te spelen. Wat dat betreft kan ik best een - op een goede manier - agressieve speelstijl hebben. Dat past wel bij Go Ahead Eagles, als ik me goed heb laten informeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen