'Ihattaren krijgt mogelijk rust, basisplaats voor Gakpo'

25 september 2019, 08:50

Mark van Bommel kan de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen aangrijpen om te rouleren. Mogelijk dat Mohamed Ihattaren woensdagavond rust krijgt. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Waarschijnlijk dat Cody Gakpo dan een basisplaats krijgt.

Ihattaren liet zondag tegen Ajax een uitstekende indruk achter. Om niet te veel roofbouw op hem te plegen, is het een optie om Ihattaren rust te gunnen. Sinds de interlandperiode had hij in iedere wedstrijd van PSV een basisplaats. Daarnaast wacht een druk programma voor de Eindhovenaren. Na het thuisduel met Groningen speelt PSV zondag op bezoek bij PEC Zwolle en volgt daarna de de Europese uitwedstrijd tegen Rosenborg.

Sadilek linksback

Het ED zet in zijn vermoedelijke opstelling voor het treffen met Groningen Michal Sadilek wederom als linksback. Dat zou betekenen dat de Tsjech - van origine middenvelder - net als tegen Ajax de voorkeur krijgt boven Olivier Boscagli. Het is nog onduidelijk of Kostas Mitroglou beschikbaar is. Achter de Griek staat een vraagteken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen