Paris SG ruilt keeper met Real: Areola gaat, Navas komt

3 september 2019, 15:30
Foto: © ProShots

Paris Saint-Germain en Real Madrid hebben maandag zaken gedaan op keepersgebied. Alphonse Areola verruilt Paris SG voor Real Madrid, terwijl Keylor Navas de omgekeerde weg bewandelt. Bij Areola gaat het om een huurdeal, terwijl de transfer van Navas permanent is.

Areola heeft nog een contract tot medio 2023 bij Paris Saint-Germain, maar keept dit seizoen op huurbasis voor Real Madrid. In de huurovereenkomst is geen optie tot koop opgenomen. De nu 26-jarige Areola werd in 2006 opgenomen in de jeugdopleiding van Paris SG. In totaal speelde hij 107 officiële wedstrijden voor de Franse grootmacht.

Tegenover het tijdelijke vertrek van Areola uit Parijs staat de permanente komst van Navas. De 32-jarige doelman uit Costa Rica heeft een verbintenis voor vier seizoenen ondertekend bij Paris SG. Na een succesvol WK 2014 met Costa Rica - het land haalde de kwartfinales, waarin pas na strafschoppen werd verloren van Oranje - stapte Navas van Levante over naar Real Madrid. In dienst van De Koninklijke speelde hij 162 officiële wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen