Pochettino na beschamende uitschakeling: "Opnieuw tijd nodig"

25 september 2019, 08:39   Bijgewerkt: 25 september 2019, 10:15
Pochettino na beschamende uitschakeling:

Mauricio Pochettino heeft na de beschamende League Cup-uitschakeling van Tottenham Hotspur gevraagd om tijd. Spurs liet zich dinsdagavond verrassen door Colchester United. De club uit de League Two - het vierde niveau van Engeland - won na penalty's.

"We hebben opnieuw tijd nodig om te bouwen aan saamhorigheid", zegt Pochettino tegen de BBC. Dat is een opmerkelijke uitspraak, omdat invloedrijke spelers als Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld ook dit seizoen voor Tottenham spelen. "We zitten in een moeilijkere periode, maar we blijven hard werken voor een oplossing. Het kost energie, maar we mogen geen verschillende agenda's hebben in de selectie. Het is nu belangrijk om kalm te blijven. We hebben tijd nodig."

In de beslissende penaltyserie misten Eriksen en Lucas Moura. "We deden bijna alles goed, tot het laatste deel. We domineerden negentig minuten, maar waren in de slotfase niet agressief genoeg. Dat is de realiteit, dat maakt ons teleurgesteld", aldus Pochettino.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen