Slutsky haalt oude bekende Dicko van Hull naar Vitesse

2 september 2019, 19:31
Foto: © ProShots

Vitesse heeft in Engeland versterking gevonden voor de aanvalslinie. De Arnhemse club neemt Nouha Dicko op huurbasis over van Hull City. De Malinees international is een bekende van Vitesse-coach Leonid Slutsky: de twee werkten eerder al samen bij Hull.

"Nederland staat als voetballand goed bekend. Ik denk dat mijn speelstijl hier goed past. Ik kan niet wachten om aan te sluiten bij Vitesse en bij te dragen aan de successen die komen gaan", zegt Dicko (27) op de officiële website van Vitesse. Hij speelde eerder voor Strasbourg, Wigan Athletic, Blackpool, Wolverhampton Wanderers, Rotherham United en dus Hull City.

Technisch directeur Mo Allach vult aan: "Aangezien Hilary Gong langdurig is uitgeschakeld en we de belasting van Charly Musonda zorgvuldig moeten opbouwen, wilden we graag een aanvallende versterking aan de selectie toevoegen. Ik ben blij dat we slagvaardig hebben gehandeld in deze laatste fase van de transferwindow."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen