Lille wil in eigen huis het spel maken, Chelsea hoopt op Kanté

1 oktober 2019, 20:25

Het gretige Lille wil zich in eigen huis tegen Chelsea niet in de underdogrol verstoppen. De Fransen hopen dat ze het spel kunnen maken tegen de Engelsen, die het mogelijk zonder

€2.6M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté moeten doen. De Fransman is bezig met een race tegen de klok om fit te worden.

Dat laat manager Frank Lampard weten op de persconferentie. De Franse verdedigende middenvelder ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (2-0 winst). Inmiddels traint Kanté weer mee, maar is het volgens Lampard nog even afwachten of hij Lille-uit haalt. "Hij heeft een beetje pech gehad. Maar we doen er alles aan om hem weer helemaal fit te krijgen. We moeten nog even afwachten of hij een terugslag krijgt."

Lille wil initiatief

Daar waar underdogs zich weleens willen ingraven, is daar in het kamp van Lille geen sprake van. De Fransen willen het initiatief nemen tegen Chelsea, zo geeft trainer Christophe Galtier aan. "In de Champions League moet je het spel maken, anders ben je kansloos."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen