Marokko stelt met Idrissi als basisspeler zwaar teleur tegen Libië

11 oktober 2019, 22:11   Bijgewerkt: 11 oktober 2019, 22:35
Foto: © ProShots

Marokko heeft het oefenduel met Libië niet weten te winnen. De Leeuwen van de Atlas, met onder meer Oussama Idrissi vanaf de aftrap, stelden vrijdagavond voor eigen publiek teleur en kwamen niet verder dan een tegenvallend 1-1 gelijkspel.

Voor de buitenspeler van AZ was het zijn eerste basisplaats als international. Verder waren ook Sofyan Amrabat, die een ijzersterke wedstrijd speelde, en Nordin Amrabat (op archiefbeeld) de meest in het oog springende namen. Hakim Ziyech keerde eerder deze week met vermoeidheidsklachten terug naar Nederland. De openingsfase was nog veel belovend, met de openingstreffer van spits El Yamiq uit een corner als logisch gevolg.

Vervolgens viel Marokko ver terug in het Honneur Stadium. Na onzekerheid optreden achterin viel voor rust nog de gelijkmaker, waar bovendien enkele Marokkaanse spelers gehavend achterbleven. Het morrende thuispubliek zat dat de gastheren ondanks een ijzersterke Sofyan Amrabat op een gelijkspel bleven steken.

Dinsdag speelt Marokko wederom een oefenpot. Dan ontvangt het Afrikaanse land Gabon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen