Onana speelt met Kameroen gelijk tegen 'Nederlands' Kaapverdië

13 november 2019, 19:52
Foto: © ProShots

De Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tussen Kameroen en Kaapverdië heeft woensdagavond geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd in Limbé eindigde in een bloedeloze 0-0. Bij Kameroen stond Andre Onana onder de lat, terwijl bij Kaapverdië veel in Nederland geboren spelers in actie kwamen.

Onana hield zijn doel schoon tegen onder meer Jeffry Fortes, Garry Rodrigues en Jamiro Monteiro. Fortes is de enige van het trio die nog actief is in Nederland. Hij staat onder contract bij Excelsior. Rodrigues wordt door Al Ittihad verhuurd aan Fenerbahçe, terwijl Monteiro op huurbasis speelt voor het Amerikaanse Philadelphia Union.

Kameroen komt zondag in de tweede Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd in actie tegen Rwanda. Kaapverdië treft dan Mozambique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen