'Van Wijk en Vreven in beeld als trainer van Lokeren'

19 november 2019, 08:54
'Van Wijk en Vreven in beeld als trainer van Lokeren'

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer komt Lokeren mogelijk uit bij Dennis van Wijk. De Nederlandse coach, die al veel Belgische clubs onder zijn hoede had, is volgens Het Laatste Nieuws een van de kandidaten om de ontslagen Glen De Boeck op te volgen. Stijn Vreven is eveneens in beeld.

De telefoon bij Lokeren staat roodgloeiend sinds het vertrek van De Boeck. "Er kwamen een vijftiental serieuze en nog een pak andere kandidaturen binnen", aldus voorzitter Louis de Vries. "Eén trainer stuurde me zelfs tijdens de wedstrijd een berichtje. Die wordt het alvast niet, maar we willen wel snel iemand aanstellen."

Van Wijk zit sinds zijn vertrek bij KV Mechelen een jaar geleden zonder club. Lokeren kan zijn twintigste (!) club als hoofdtrainer worden. Vreven zit sinds zijn ontslag bij Beerschot-Wilrijk iets meer dan een maand geleden ook zonder werkgever.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen