Fortes hoopt alsnog vervroegd van Excelsior naar Sparta te gaan

3 januari 2020, 10:01
Fortes hoopt alsnog vervroegd van Excelsior naar Sparta te gaan

Jeffry Fortes heeft Excelsior-trainer Ricardo Moniz laten weten dat hij nog deze maand naar Sparta wil verkassen. Vooralsnog houden de Kralingers hem aan zijn contract. "Ik wil de zaak netjes spelen. En ik hoop daarom ook dat we er op een nette manier uitkomen met elkaar", zegt Fortes.

Fortes heeft zijn argumenten voorgelegd aan Moniz. "Wat er precies besproken is, houd ik voor me. Maar de trainer heeft wel aangegeven dat hij begrijpt dat ik ambitieus ben en dat ik graag in de Eredivisie wil spelen", aldus de verdediger in het Algemeen Dagblad. "Op dit moment kan ik niet anders dan afwachten."

Fortes wil nu al naar Sparta: "Onze reactie is 'nee'"

De Rotterdammer ziet de stap van Excelsior naar Sparta als een 'geweldige' promotie. "En ik hoop van harte dat Excelsior met me mee wil denken. Ik heb in de periode dat ik hier speel geen dag verzaakt, heb me nooit negatief uitgelaten over wie dan ook, en ben de club ook na de degradatie trouw gebleven. En dat tegen een veel lager salaris als dat ik in de Eredivisie gewend was. Ik vind dat ik daarom ook wel wat goodwill heb gekweekt bij de mensen met wie ik altijd prettig heb gewerkt."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen