Heerenveen laat Frederiksen (19) ervaring op doen in Denemarken

31 januari 2020, 22:11
Foto: © ProShots

Emil Frederiksen draagt de rest van het seizoen het shirt van het Deense SønderjyskE, zo maakt zijn werkgever SC Heerenveen bekend. De 19-jarige middenvelder wordt door de Friezen tot de zomer verhuurd aan de club uit zijn geboorteland. De Deen speelde dit seizoen in Friesland zijn wedstrijden bij de beloften.

Trainer Johnny Jansen heeft de tiener nog niet nodig in het eerste elftal en daarom krijgt hij de kans om in Denemarken ervaring op te doen in het eerste elftal. In de zomer van 2017 kwam Frederiksen over van Viborg FF, maar hij moet nog altijd wachten op zijn debuut in het eerste van Heerenveen.

SønderjyskE is de nummer dertien van Denemarken. Kees Luijckx en Mart Lieder speelden eerder al voor de club. Frederiksen is na Anders Dreyer en Nemanja Mihajlovic de derde speler die deze maand vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen