Castro (37) plakt er een jaar aan vast en tekent bij KV Oostende

12 augustus 2020, 22:13
Castro (37) plakt er een jaar aan vast en tekent bij KV Oostende

Bram Castro heeft zijn voetbalpensioen met een jaartje uitgesteld. De 37-jarige doelman vervolgt zijn loopbaan bij KV Oostende. Hij zette woensdag zijn handtekening onder een contract voor één seizoen.

KV Oostende haalt Castro transfervrij binnen. De ervaren doelman, die een verleden heeft bij onder meer Roda JC, PSV, MVV en Heracles Almelo, komt over van KV Mechelen. "Ik had een leuke tijd in Mechelen, maar mijn contract liep af op het einde van vorig seizoen. Ik voelde me nog fit genoeg om mijn carrière verder te zetten en ik ben tevreden dat ik dit kan doen in Oostende. Met mijn ervaring zal ik proberen om de jonge spelers hier zo goed mogelijk bij te staan en wanneer de trainer mij nodig heeft, kan hij op me rekenen", reageert de goalie.

"Ik was al enkele weken in onderhandeling met Bram en zijn manager", vertelt Oostende-baas Gauthier Ganaye. "Ik wou graag een doelman met ervaring toevoegen aan deze groep. Hij kan de jonge gasten bijstaan met raad en daad, denk maar aan onze jonge doelman Jordy Schelfhout. Het is bovendien een pluspunt dat hij een Belg is en dus ook de competitie goed kent."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen