Sparta maakt selectie rond met de komst van Engels

4 oktober 2020, 14:46

Sparta Rotterdam heeft in Mario Engels (26, op archiefbeeld) dan toch de zo gewenste aanvaller er nog bijgekregen. Door de blessure van Reda Kharchouch zocht Henk van Stee nog een spits, die na het vertrek van Mohamed Rayhi gerealiseerd kon worden. Zodoende is de selectie van de Rotterdammers compleet en worden er geen transfers meer verwacht in de komende dagen.

Dat vertelt technisch directeur Henk van Stee. "We hebben nu met het aantrekken van Wouter Burger op huurbasis en Mario Engels als transfer in mijn ogen een betere selectie en zijn we er op vooruit gegaan", doelt hij op de aanwinsten na het vertrek van Rahyi. "We gaan er vanuit dat er nu deze transferwindow niets meer gaat gebeuren en dat we met deze selectie de strijd aangaan in de Eredivisie."

Dat zou betekenen dat middenvelder Abdou Harroui niet meer naar FC Groningen vertrekt. De noorderlingen willen het talent graag presenteren, maar vooralsnog lopen de onderhandelingen telkens spaak. Engels speelde eerder voor Roda JC en speelde afgelopen seizoen voor SV Sandhausen, van wie de spits wordt overgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen