Van Beek na blessures fit om direct in actie te komen bij Willem II

3 februari 2021, 20:10

Sven van Beek (26) maakte na zijn zoveelste blessure nog niet zijn rentree dit seizoen bij Feyenoord, maar de verdediger is wél volledig fit. De achterhoedespeler van Willem II kan tegen concurrent ADO Den Haag komende weekend dan ook direct vol uit de bak. "Ik kan gewoon spelen", verzekerde de huurling over zijn fitheid.

Dat doet hij op het clubkanaal van Willem II. Van Beek viel in de voorbereiding op dit seizoen uit bij Feyenoord en speelde sindsdien geen minuut meer, maar heeft achter de schermen wel hard getraind. "Ik ben wedstrijdfit en kan er meteen staan. Ik zat al zes á zeven wedstrijden op de bank bij Feyenoord en voel me uitstekend", aldus de verdediger, die bovendien al veel langer meetrainde bij de A-selectie van Dick Advocaat.

Met onder andere Jan-Arie van der Heijden en Miquel Nelom staan er bij Willem II veel spelers onder contract met een verleden bij Feyenoord. "Maar ik heb ze niet voor mijn transfer gesproken, want ik moest heel snel handelen", zei hij over zijn overgang op Deadline Day naar Tilburg. "Met de trainer (Zeljko Petrovic, red.) heb ik wel gesproken, hij had een duidelijk plan. Hopelijk kan ik hier minuten maken, wat bij Feyenoord niet lukte."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen