Die Mannschaft schaamt zich: "Dit mag ons niet gebeuren"

31 maart 2021, 23:55

Het huilen stond bondscoach Joachim Löw na de blamage van Duitsland tegen Noord-Macedonië nader dan het lachen. Die Mannschaft zette zich woensdagavond voor schut door in de afsluitende wedstrijd van de interlandperiode een 1-2 thuisnederlaag te lijden tegen de nummer 65 van de FIFA-ranglijst.

"De teleurstelling is enorm", sprak Löw na afloop van de 1-2 nederlaag. "We waren vandaag gewoon moe. Er zat geen frisheid in onze acties en we maakten te veel fouten. Op het moment dat we de bal wel snel rondspeelden, werden we gevaarlijk. De tegenstander zakte ver in en het lukte ons niet om een gaatje in de defensie te vinden. Al met al was het teleurstellend."

Ilkay Gündogan, die Duitsland na een uur vanaf de strafschopstip op gelijke hoogte zette, sloot zich aan bij de woorden van Löw. "Dit mag ons niet gebeuren, het ging te makkelijk. We probeerden kansen te creëren, maar scoorden slechts een keer. Bij de tegendoelpunten zagen we er niet goed uit", aldus de middenvelder van Manchester City, die bijval kreeg van Serge Gnabry. "Complimenten aan Noord-Macedonië. We kwamen terug van een achterstand, creëerden genoeg kansen, maar maakten ze niet af. Het was uiteindelijk niet genoeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen