Periodekampioen De Graafschap grijpt naast individuele prijzen

19 maart 2021, 19:58
Periodekampioen De Graafschap grijpt naast individuele prijzen

De Graafschap won de derde periodetitel in de Eerste Divisie afgelopen week, maar op individueel gebied hebben De Superboeren naast de prijzen gegrepen. Go Ahead Eagles en sc Cambuur, de achtervolgers in de strijd om de derde periode, gingen met de meeste awards vandoor. Zo viel verdediger Sam Beukema in de prijzen voor 'de beste speler' en Kees van Wonderen werd gekozen tot de beste trainer.

Eigenlijk had Go Ahead Eagles overigens nog een prijs moeten winnen, namelijk die van beste keeper van de derde periode, maar ondanks acht clean sheets in negen wedstrijden werd Jay Gorter niet opgeroepen omdat hij de award in de eerste twee periodes al had gewonnen (zie onder). Desondanks viel het sterk spelende Go Ahead Eagles dus tweemaal in de prijzen op individueel gebied.

De beste keeper werd uiteindelijk geleverd door SC Cambuur, dat Sonny Stevens de prijs zag winnen. Omdat Robert Mühren ook opnieuw topscorer werd, is de koploper van de Eerste Divisie ook dubbel vertegenwoordigd in de lijst. Roda JC's Benjamin Bouchouri werd gekozen tot het beste talent van de derde periode.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen