ADO verliest weer: "Dit is een flinke klap voor onze kop"

25 april 2021, 19:13
ADO verliest weer:

Als ADO Den Haag nog iets wilde in de strijd om lijfsbehoud, had het zondag punten moeten halen in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het ging echter weer helemaal mis, aangezien de Limburgers met 0-3 te sterk waren. ADO staat laatste en heeft acht punten minder dan nummer zestien FC Emmen, waardoor degradatie onafwendbaar lijkt.

Met nog vier wedstrijden te gaan zit het er slecht uit voor ADO, dat ook vier punten minder heeft dan VVV-Venlo. "Het is zwaar om de moed erin te houden", erkende trainer Ruud Brood bij Omroep West. "Dit is een flinke knal voor onze kop, maar moeten alles blijven geven. Hoe lastig het ook is." Ondanks de 0-3 nederlaag had er meer in gezeten, vindt de trainer. "We verdienden een doelpunt, of misschien zelfs meerdere." Daarna ging het echter alsnog mis. "We werden bestraft in de omschakeling. Daar hebben we in de rust over gesproken. Dat we dan gelijk na rust die 0-2 om de oren krijgen, is een knauw. We konden de energie niet meer opbrengen."

Brood stak niet onder stoelen of banken dat ADO nu echt een wonder nodig heeft om in de Eredivisie te houden. "Het is zwaar om de moed erin te houden en je moet ook realistisch zijn. Maar we moeten ook geloof houden en alles blijven geven, hoe lastig dat ook is. Dit is een flinke knal voor onze kop, maar we moeten onze rug maandag gewoon weer rechten."

ADO snakt naar een overwinning en moet het volgende week zien te presteren tegen Feyenoord. Daarna wachten nog ontmoetingen met Ajax, Heracles Almelo en RKC Waalwijk.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen