Zegereeks Promes en Hendrix ten einde in derby na rode kaart

11 april 2021, 20:00
Zegereeks Promes en Hendrix ten einde in derby na rode kaart

De zegereeks van Qunicy Promes en Jorrit Hendrix bij Spartak Moskou is ten einde. De ploeg ging zondagavond in de derby tegen Lokomotiv Moskou onderuit: vlak voor de pauze werd achterhoedespeler Ayrton met een rode kaart van het veld gestuurd, waarop voormalig Feyenoorder Fedor Smolov de eindstand op het scorebord uit de daaropvolgende vrije trap (2-0). 

Centrale verdediger Ayrton haalde vlak voor de pauze bij een 1-0 achterstand, die via François Kamano op aangeven van Smolov op de borden was verschenen, een doorgebroken Lokomotiv-aanvaller naar de grond. Hoewel het vergrijp heel licht was, kon de arbiter niets anders dan Ayrton van het veld sturen. Uit de vrije trap schoot Smolov vervolgens de tweede goal van de thuisploeg tegen de touwen.

Promes was in het tweede bedrijf nog wel een van gevaarlijkste aanvallers aan de kant van Spartak, maar na vier zeges op rij kon de Ajax-huurling een nederlaag niet voorkomen. Hendrix viel een kwartier voor het einde nog in bij Spartak, dat door het verlies voorlopig afhaakt in de titelstrijd.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen