Aanvoerder Luxemburg eerste zomeraanwinst Sparta

28 mei 2021, 14:57

Laurent Jans is de eerste zomerversterking van Sparta Rotterdam. De 28-jarige aanvoerder van de nationale ploeg van Luxemburg komt transfervrij over van Standard Luik. Op Het Kasteel tekent de verdediger een contract voor twee seizoenen.

Jans, 75-voudig international van Luxemburg, begon zijn loopbaan in eigen land bij FF Norden 02. Via CS FOLA Esch belandde hij in 2015 bij Waasland-Beveren, waar hij drie jaar op de loonlijst stond. De afgelopen jaren speelde Jans bij FC Metz (Frankrijk), SC Paderborn (Duitsland) en het Belgische Standard Luik.

"Met Laurent halen we een speler met veel ervaring en een winnaarsmentaliteit", reageert technisch directeur Henk van Stee. "Hij heeft in meerdere competities gespeeld, waaronder de Jupiler Pro League, Bundesliga en de Europa League. Zijn voorkeurspositie is rechtsachter, maar hij is op meerdere posities inzetbaar."

In de strijd om de handtekening van Jans ondervond Sparta concurrentie.  "Er was interesse van meerdere clubs, we zijn blij dat hij voor Sparta gekozen heeft. Hij bezit zowel aanvallende als verdedigende kwaliteiten en wij geloven dat hij van waarde gaat."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen