Lang viert titel met Brugge: "Ik word een vervelend mannetje"

21 mei 2021, 09:29

Een topseizoen in dienst van Club Brugge werd door Noa Lang donderdag afgesloten met de landstitel in België. De Nederlander speelde in de voorlaatste speelronde met 3-3 gelijk tegen Anderlecht en dat was genoeg om de titel veilig te stellen. Lang is blij en trots.

Brugge stelde donderdag de zeventiende landstitel in de clubhistorie veilig. Lang nam één van de goals voor zijn rekening en was dus weer belangrijk voor de ploeg. "De ontlading was groot. We hebben het onszelf lastig gemaakt de laatste wedstrijden. Ook voor mezelf. Ik had nooit gedacht dat ik kampioen van België zou worden, maar ik ben de club heel dankbaar voor dit seizoen. Hoe ik ga vieren? Ik word een vervelend mannetje, let maar op", zei hij met een knipoog bij Sporza.

Brugge was de grote favoriet in de strijd om de titel, maar kreeg het de afgelopen weken heet onder de voeten. Als het donderdag had verloren van Anderlecht, had het zondag tegen Genk nog helemaal mis kunnen gaan. "Natuurlijk hebben we stress gehad, zeker toen we Genk zagen winnen", aldus aanvoerder Ruud Vormer.

De middenvelder spreekt van een verdiende titel. "Het was een fantastisch jaar, we hebben dit gewoon verdiend. We waren gewoon de beste. Klaar", zegt Vormer. "Natuurlijk was het niet altijd goed, maar als je altijd het beste van je zelf geeft, kom je ver. Dat zullen we blijven doen. Nu gaan we een feestje vieren. Ik zal dat wel wat leiden, maar ze kunnen hier allemaal vieren. Dat het op Anderlecht, gebeurt, maakt het een tikkeltje specialer", aldus de 33-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen