Van den Brom zou eigen aanvallers niet ruilen voor Lang en Dost

6 mei 2021, 19:12

Als John van den Brom zijn aanvallers zou kunnen ruilen voor die van Club Brugge, dan zou hij dat niet doen. De Nederlandse trainer van KRC Genk vindt dat Paul Onuachu, Théo Bongonda en Junya Ito een betere voorhoede vormen dan Noa Lang, Bas Dost en Charles De Ketelaere.

"Voor mij vormen zij (Onuachu, Bongonda en Ito, red.) het beste aanvalstrio van het land, dat bewijzen de cijfers. Dat mag ik toch zeggen, niet?", wordt Van den Brom in aanloop naar de kraker tussen Genk en Brugge geciteerd door Het Nieuwsblad. "Natuurlijk zullen wij ook oog hebben voor hun aanvallende kwaliteiten. We weten allemaal tot wat Lang, Dost, De Ketelaere maar ook Vanaken in staat zijn."

In de play-offs om de Belgische titel heeft Genk met nog vijf wedstrijden te spelen een achterstand van acht punten op de koploper uit Brugge. Een flink gat, maar Van den Brom heeft het kampioenschap nog niet uit zijn hoofd gezet. "Als je wint, is het verschil nog vijf punten. Als je dan ook de twee match tegen Club ook wint, is het nog maar twee punten. Dan kan het nog leuk worden. Kortom, als we hen kunnen blijven prikkelen, zullen we dat zeker niet nalaten", zegt de trainer volgens Sporza.

Genk begon vorige week vrijdag de play-offs met een knappe 2-3 overwinning bij Royal Antwerp. De club uit Antwerpen en RSC Anderlecht zijn de andere play-offdeelnemers en delen met één punt minder dan Genk de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen