Klaar voor de start: Messi maakt PSG-debuut tegen Sierhuis

23 augustus 2021, 19:29

Lionel Messi maakt komend weekend zijn officiële debuut voor Paris Saint-Germain, weet L'Équipe. Na twee trainingsweken is de Argentijn klaar voor zijn eerste minuten in het shirt van de Franse grootmacht. PSG gaat komende zondag op bezoek bij Stade Reims.

Dat is de club van Kaj Sierhuis, die na zijn basisplaats in de eerste speelronde op de bank is beland. Messi is na een korte voorbereiding klaar voor zijn eerste minuten in actie. Het is niet bekend of de linkspoot in de basis kan starten of dat hij als invaller moet worden gebruikt. Trainer Mauricio Pochettino heeft het nieuws inmiddels bevestigd tegenover ESPN.

PSG kon afgelopen weekend geen beroep doen op de andere superster, Neymar. De Braziliaan was geblesseerd. Messi was voor afgelopen wedstrijd nog niet fit, maar zat ook niet op de tribune. Hij stapte namelijk in het vliegtuig om wat zaken af te handelen in Barcelona. De sterspeler verliet Camp Nou na 21 jaar wegens financiële perikelen.

Met drie zeges in drie wedstrijden is PSG vlekkeloos aan het nieuwe seizoen begonnen. Met negen punten bezet de topclub alleen de koppositie. Angers, OGC Nice en Clermont hebben zeven punten verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen