Tuchel moet topspitsen missen, Bayern zonder Nagelsmann

21 oktober 2021, 12:28
Foto: © ProShots

Chelsea kan voorlopig geen beroep doen op Romelu Lukaku en Timo Werner. De spitsen van trainer Thomas Tuchel raakten woensdagavond tegen Malmö FF geblesseerd en zijn volgens manager Thomas Tuchel een aantal weken uit de roulatie. Dat is een flinke tik voor de Londense titelkandidaat.

Lukaku en Werner haalden allebei het einde van de wedstrijd niet op Stamford Bridge. De Belg verliet het veld al na 23 minuten spelen, terwijl zijn Duitse ploeggenoot vlak voor tijd geblesseerd afhaakte. Kai Haverts en Callum Hudson-Odoi kwamen als invallers binnen de lijnen en zullen de komende wedstrijden waarschijnlijk ook aan de bak moeten.

In gesprek met Sky Sports heeft Tuchel namelijk aangegeven dat hij beide spitsen voorlopig niet bij zijn wedstrijdselectie verwacht. Chelsea is momenteel de koploper van de Premier League en speelt de komende weken belangrijke wedstrijden in de competitie, Champions League en League Cup. Daar zullen Lukaku en Werner dus geen deel van uitmaken.

Nagelsmann test positief op corona

Julian Nagelsmann is zaterdag niet van de partij als zijn Bayern München speelt tegen Hoffenheim. De oefenmeester werd in Portugal positief getest op het coronavirus en miste de wedstrijd tegen Benfica (0-4 zege) in de Champions League ook al. Nagelsmann, die volledig is gevaccineerd, werd ziek in zijn hotelkamer en werd door een ambulancepiloot terug naar husi gevlogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen