'Drenthe kiest voor nieuw avontuur en begint bij veertiende club'

26 december 2021, 15:00

Royston Drenthe lijkt op 34-jarige leeftijd nog een nieuwe uitdaging aan te gaan in het profvoetbal. De eenmalig Oranje-international staat naar verluidt op het punt om Racing Murcia in te ruilen voor Real Murcia. Die club speelt op het vierde niveau van Spanje.

Drenthe maakte een jaar geleden de verrassende stap naar Racing Murcia, dat actief is op het vijfde podium van de Spaanse voetbalpiramide. Na een vol jaar in het shirt van Racing gaat de linkspoot volgens Opinión de Murcia de stap maken naar stadgenoot Real Murcia. Die club was jarenlang te vinden in de Primera División, maar is nu afgedaald naar de Tercera División.

In het Zuid-Oosten van Spanje lijkt er dus weer een nieuw avontuur op Drenthe te liggen wachten in het Estadio Nueva Condomina. De geboren Rotterdam was al actief bij achtereenvolgens Feyenoord, Real Madrid, Hércules CF, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC, XerxesDZB, Sparta Rotterdam, Kozakken Boys en momenteel dus bij Racing Murcia.

Het is de bedoeling dat Drenthe op huurbasis een transfer binnen Murcia maakt. Zijn goede prestaties in het shirt van Racing zijn dus niet onopgevallen gebleven. Drenthe maakte negen doelpunten in het shirt van zijn werkgever. Real Murcia staat op de vierde plaats en doet dus nog mee voor promotie naar de Primera División RFEF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen