Binnenkort compleet 'Nederlandse backs' voor Internazionale?

25 januari 2022, 17:01

Internazionale heeft binnenkort vermoedelijk compleet 'Nederlandse' backs. Nadat afgelopen zomer Denzel Dumfries al werd binnengehaald door de ploeg van Simone Inzaghi, staat Robin Gosens (27) ook in de belangstelling van de regerend landskampioen van Italië.

Dat melden onder meer Sky Sports Italia en transferspecialist Fabrizio Romano dinsdag. Gosens stond ook in de belangstelling van Newcastle United, maar logischerwijs geeft de Duitser met Nederlands paspoort de voorkeur aan Internazionale. De onderhandelingen zijn momenteel in volle gang, maar I Nerazzurri hoopt de overgang spoedig af te ronden.

De linksback annex linkermiddenvelder heeft eerder bij Atalanta laten zien uitstekend te functioneren in een 5-3-2-systeem, wat Internazionale momenteel ook hanteert. Daarvoor werd eerder Dumfries al gehaald aan de rechterkant, voor Gosens ligt de uitdaging om aan de linkerkant de concurrentie aan te gaan met Federico Dimarco en Alexander Kolarov.

Lees ookAtalanta wil niet meewerken aan transfer Gosens naar Newcastle

De dertienvoudig international van Duitsland – die ook eventueel voor Nederland had kunnen voetballen – begon zijn loopbaan bij FC Dordrecht en kwam via Heracles Almelo terecht bij Atalanta Bergamo. Bij die club heeft hij nog een tot 2023 durende verbintenis, waardoor het interessant is om nu tot verkoop over te gaan. Hoeveel er voor hem betaald wordt, is nog niet uitgelekt. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen