Daily Mail: Chelsea legt 40 miljoen op tafel voor Frenkie de Jong

15 januari 2022, 13:32

Chelsea zou werk willen maken van de komst van Frenkie de Jong. Volgens The Daily Mail heeft de Londense club een bod van veertig miljoen euro uitgebracht op de controleur van FC Barcelona.

De Jong verkeert bij de Catalaanse club niet in zijn beste vorm. Barcelona zou dan ook niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Oranje-international staan. Al is het alleen al om ruimte te maken in de clubkas. Bij een flinke transferopbrengst van De Jong, kan het financieel geteisterde Barcelona op meerdere plaatsen investeren in de selectie. Naar verluidt zouden de Spanjaarden denken aan een bedrag van zestig miljoen euro.

Hoewel het aannemelijk lijkt dat Barcelona niet de hoofdprijs zal vragen voor De Jong, is het nog maar de vraag of de club akkoord gaat met de door de tabloid genoemde transfersom. Ook Bayern München wordt genoemd als mogelijk nieuwe bestemming van de Nederlander. De Duitse topclub zou bereid zijn een bedrag van vijftig miljoen euro op tafel te leggen.

Het is nog maar de vraag of De Jong zelf een overstap naar de Premier League of Bundesliga ziet zitten: zijn vader liet eerder in een interview doorschemeren dat het klimaat een belangrijke rol zal spelen bij de keuze van zijn zoon voor een mogelijke nieuwe club. In dat geval lijkt zeker Chelsea zich zorgen te moeten maken.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen