Gevleide Wayne Rooney wijst toenadering Everton af

28 januari 2022, 17:15

Wayne Rooney wordt in elk geval niet de opvolger van Rafael Benítez bij Everton. De trainer van Derby County werd onlangs gevraagd of hij op gesprek wilde komen op Goodison Park, maar die uitnodiging wees hij beleefd af.

Dat heeft Rooney vrijdag tijdens een persmoment bekendgemaakt. Volgens de voormalig aanvaller nam Everton kortgeleden contact op met zijn management. "Het was een lastige beslissing. Ik geloof dat ik in de toekomst in de Premier League aan de slag ga. Het zou geweldig zijn als dat bij Everton kan, maar ik heb op dit moment een baan bij Derby."

Everton nam onlangs afscheid van Benítez. De Spaanse oefenmeester werd vanwege teleurstellende resultaten op straat gezet. Waar de club uit Liverpool een rol van betekenis wil spelen in de strijd om de Europese tickets, is de realiteit dat The Toffees slechts een paar punten boven de degradatiezone staan.

Volgens diverse Engelse media zijn er nog drie trainers in beeld om Benítez op te volgen: Duncan Ferguson, de huidige interim-trainer, Frank Lampard en Vítor Pereira.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen