'Premier League-laagvliegers willen stunten met komst Müller'

26 januari 2022, 15:20   Bijgewerkt: 26 januari 2022, 15:26

Thomas Müller kan zijn loopbaan vervolgen in de Premier League. Newcastle United en Everton hebben hun zinnen gezet op de Duitser, die al jarenlang tot de sterkhouders van Bayern München behoort. De middenvelder heeft een contract tot medio 2023 bij de topclub, maar kan voor het eerst in zijn loopbaan buiten Duitsland aan de slag.

Dat meldt BILD. Het is niet duidelijk of de rechtspoot openstaat voor een avontuur in de Premier League, maar duidelijk is dat Everton en Newcastle in Müller een gewenste versterking zien. Eerder werd de middenvelder al in verband gebracht met Lazio. Everton en Newcastle zijn echter concreet voor de man die al jaren voor Bayern München speelt.

De 32-jarige Duitser debuteerde in 2008 voor Bayern, nadat hij de jeugdopleiding had doorlopen. Sindsdien speelde hij al meer dan vierhonderd wedstrijden en schreef hij vele prijzen op zijn naam. Met zijn club won hij onder meer tien keer de Duitse landstitel en was hij tweemaal de winnaar van de Champions League. Met de nationale ploeg werd hij in 2014 tevens wereldkampioen.

Newcastle en Everton kunnen de ervaring van Müller bijzonder goed gebruiken. Beide ploegen bevinden zich in de degradatiezone en moeten serieus vrezen voor lijfsbehoud. Vooral voor eerstgenoemde club zou dat een aderlating zijn: Newcastle kwam eind vorig jaar in de handen van een partij die miljarden in de club wil pompen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen