'Schot in zaak Vlahovic; mogelijk goed nieuws voor Barça'

25 januari 2022, 08:16   Bijgewerkt: 25 januari 2022, 08:39

Fiorentina lijkt topscorer Dusan Vlahovic nog deze winter te gaan verlaten. De 21-jarige Serviër werd aan veelal Premier League-clubs gelinkt, maar inmiddels is de kans het grootst dat het een binnenlandse transfer gaat worden. Juventus is van plan concreet te worden.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldde in de nacht van maandag op dinsdag dat Juventus binnen enkele uren een bod op tafel zou leggen voor Vlahovic. Het zou gaan om een bedrag van ongeveer 65 miljoen euro. De interesse werd eerder al bevestigd door Fiorentina-directeur Daniele Pradé. Hij vertelde aan sportitalia dat de club bereid is om te praten - ook als het gaat om een gevoelige overstap naar Juventus.

Vlahovic werd in 2018 overgenomen van Partizan Belgrado en heeft zich sindsdien razendsnel ontwikkeld in de Serie A. Vorig seizoen eindigde hij op 21 treffers in 37 wedstrijden, waarmee hij al in aanmerking kwam voor een transfer naar clubs als Manchester City en Tottenham Hotspur. De vraagprijs was toen echter te hoog. Nu hij dit seizoen na 21 wedstrijden alweer op zeventien goals en vijf assists staat, lijkt hij inmiddels onhoudbaar geworden voor Fiorentina.

FC Barcelona

Als Vlahovic inderdaad de transfer naar Juventus maakt, zou dat ook voor FC Barcelona goed nieuws kunnen betekenen. De club - trainer Xavi in het bijzonder - wilde eerder namelijk graag Alvaro Morata vastleggen, maar daar stak Juventus-trainer Massimiliano Allegri een stokje voor. Nu hij er echter een topspits bijkrijgt, wordt een vertrek van Morata weer bespreekbaar. De spits zelf zou nog altijd graag naar Barcelona verkassen, zo weet Romano. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen