Schreuder stelt eis aan Lang: "Niet tegen de buitenwereld spelen"

21 januari 2022, 14:51

Noa Lang keert dit weekend terug in de wedstrijdselectie van Club Brugge. Het is de eerste wedstrijd sinds de aanvaller tot zijn grote ongenoegen de Gouden Schoen (prijs voor beste voetballer van België) misliep. Alfred Schreuder gaf hem echter een duidelijke boodschap mee.

Tijdens zijn persmoment van vrijdagmiddag stelde de Nederlandse trainer al dat Lang de teleurstelling inmiddels achter zich heeft gelaten. "Jawel, daar hebben we vorige week al over gesproken. Natuurlijk waren de jongens allemaal teleurgesteld (ook ploeggenoot Charles de Ketelaere greep naast de prijs, red.), maar daar is nu genoeg over gezegd. Ze moeten ermee dealen."

In het geval van Lang verwacht Schreuder vooral dat hij zijn eigen spelletje blijft spelen. "Hij hoeft van mij niet tegen de buitenwereld te spelen. Hij hoeft niet te laten zien hoe goed hij is, dat weet iedereen. Hij moet gewoon doen wat wij van hem vragen. Als we dat allemaal doen, kunnen we een heel sterk team zijn."

Lang miste het vorige duel (een 2-0 overwinning op Sint-Truiden) door een schorsing die hij in de laatste wedstrijd van 2021 opliep. Dit weekend keert hij terug in de selectie voor de ontmoeting met Standard Luik. Of hij ook in de basis zal starten, wilde Schreuder overigens nog niet verklappen. "Dat gaan jullie zondag zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen