Vlam in de pan: spelers Villa bekogeld na goal tegen Everton

22 januari 2022, 17:01

De wedstrijd tussen Everton en Aston Villa kreeg door enkele aanwezige supporters een grimmig tintje. In blessuretijd van de eerste helft openden de bezoekers via Emilano Buendia de score en dat werd hem niet in dank afgenomen door de thuissupporters. Fans van Everton misdroegen zich flink.

Nadat Buendia de score in de derde minuut van de blessuretijd opende met een rake kopbal en zijn treffer vierde bij de cornervlag, sloeg de vlam in de pan. Vanuit het supportersvak bij de hoekvlag werden diverse voorwerpen richting het veld gegooid. Zo werden Lucas Digne en Matty Cash geraakt door een waterflesje. Gelukkig voor hen viel de schade mee en kon de wedstrijd snel worden hervat.

Cash kon zijn ogen niet geloven toen hij de treffer voor de neus van de fans vierde. "Het was bizar. Ik kreeg opeens iets op mijn hoofd, een heel vreemd moment. Gelukkig hebben we hier wel gewonnen." Villa hield de 0-1 voorsprong vast en vertrok daardoor met drie punten uit Goodison Park. Everton blijft daardoor vrezen voor degradatie.

Bij The Toffees zat Anwar El Ghazi nog niet bij de wedstrijdselectie. Hij maakte begin deze maand juist de overstap van Aston Villa naar Everton.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen