Zorgen voor Frenkie de Jong bij Barcelona: gepasseerd door Xavi

20 januari 2022, 21:03

FC Barcelona hoopt donderdagavond de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi te bereiken. Dan moet de ploeg van Xavi Hernandez wel zien af te rekenen met Athletic Bilbao (21.30 uur). Dat gaan de Catalanen niet met Frenkie de Jong aan de aftrap doen. De Nederlander is gepasseerd.

Het lijkt een gevolg van de mindere vorm waarin de Oranje-international is verzeild geraakt. Xavi kiest op het middenveld voor Pedri in plaats van De Jong. Sergio Busquets en Gavi mogen in tegenstelling tot de oud-Ajacied wél gewoon vanaf de aftrap verschijnen in Baskenland.

Barcelona mist naast Frenkie de Jong ook Luuk de Jong. De aanvaller, die zijn draai de laatste weken bij de in financieel noodweer verkerende club heeft gevonden, is geschorst. Ook Memphis ontbreekt in de wedstrijdselectie. Hij is niet op tijd wedstrijdfit na de hamstringblessure die hij onlangs opliep.

Lees ook: Frenkie de Jong ongelukkig in Barcelona: "Gelatenheid op gezicht"

Voor Frenkie de Jong is het een bittere pil. De Nederlander wordt de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Camp Nou. Barcelona zou bereid zijn bij een goed bod van een geïnteresserde club mee te werken aan een transfer.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen