AC Milan stelt teleur en komt niet voorbij middenmotor Udinese

25 februari 2022, 21:22

Een flinke domper voor AC Milan: de ploeg van Stefano Pioli heeft vrijdagavond dure punten laten liggen in de strijd om de Scudetto. In San Siro kwamen de rood-zwarten niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen middenmoter Udinese, waar Marvin Zeegelaar in de basis begon.

Voor AC Milan leek er geen vuiltje aan de lucht, nadat het na een kleine dertig minuten spelen op een 1-0 voorsprong was gekomen. Met een afgemeten voorzet stelde Sandro Tonali Rafael Leão in staat om de openingstreffer te verzorgen. Daar ging nog wel een fraaie actie van de Portugees aan vooraf. Het was voor Le?o alweer zijn achtste competitietreffer van het seizoen.

Toch kwam Udinese na ruim een uur naast de Milanezen. Na wat kunst- en viegveld kwam de bal bij de ingevallen Destiny Udogie terecht, die de van LOSC Lille overgekomen doelman Mike Maignan het nakijken gaf met een krachtige en beheerste inzet.

In de slotfase konden beide ploegen nog de volle buit grijpen, maar ontbrak het aan de scherpte. Door de puntendeling laat AC Milan dure punten liggen in de strijd om de eerste landstitel sinds 2012. Na een aantal magere jaren, waarin de topclub meermaals naast Europees voetbal greep, lijkt de club definitief weer terug in de Italiaanse top. Interazionale komt vrijdag eveneens in actie. De titelhouder treft Genoa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen