'Löw akkoord over eerste klus sinds afscheid Duitsland'

1 februari 2022, 15:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joachim Löw, de voormalig bondscoach van de Duitse nationale ploeg, gaat weer aan de slag. De Duitser sprak de afgelopen periode over een terugkeer bij Fenerbahçe, waar hij tijdens seizoen 1998/99 ook al aan het roer stond. Inmiddels zouden hij en clubvoorzitter Ali Koç tot een akkoord zijn gekomen.

Dat akkoord meldde het Turkse Haber Global dinsdag. Het medium berichtte dat Löw eerder enkele voorwaarden had gesteld aan zijn komst naar Fenerbahçe, die door Koç zijn geaccepteerd. De trainer zal na dit seizoen een contract tekenen voor drie seizoenen en het stokje overnemen van de huidige trainer Ismail Kartal. 

Tijdens de gesprekken tussen Löw en Koç zouden er uitgebreide plannen zijn gesmeed over de invulling van de technische staf en de besteding van het transferbudget. Fenerbahçe ziet in de Duitser de ideale trainer om van de huidige nummer vijf van Turkije weer een stabiele topclub te maken.

Löw zit een halfjaar zonder functie, nadat hij afgelopen zomer na vijftien jaar een punt zette achter zijn lange en succesvolle periode bij de Duitse nationale ploeg. In de jaren daarvoor was hij naast Fenerbahçe ook hoofdtrainer bij VfB Stuttgart, Karlsruher SC, Adanaspor, FC Tirol en Austria Wien. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen