Real moet naar beneden kijken: misstap tegen Danjuma en co

12 februari 2022, 18:32

De strijd om het kampioenschap in La Liga is zeker nog niet beslist. Real Madrid is nog altijd de koploper en leek een makkelijk seizoen tegemoet te gaan, omdat FC Barcelona en Atlético Madrid het laten afweten. Na puntenverlies op bezoek bij Villarreal is het gat met nummer twee Sevilla echter verkleind tot vier punten. 

In Estadio de la Cerámica waren de kansen - vooral na rust - grotendeels voor Real Madrid. Het leek er echter op dat de geblesseerde Karim Benzema ernstig gemist werd door zijn ploeg. De voorhoede, bestaande uit Vinícius Junior, Gareth Bale, Marco Asensio, en later ook invallers Eden Hazard, Rodrygo en Luka Jovic konden geen potten breken.

Laatstgenoemde was tegen het einde van de wedstrijd nog wel het dichtst bij een beslissende treffer. Jovic werd de ruimte ingestuurd, leek de bal perfect over doelman Geronimo Rulli te stiften, maar zag de lat uiteindelijk een treffer in de weg staan. Aan de andere kant kwamen ook Arnaut Danjuma, die wel zelf nog de paal raakte, en zijn ploeggenoten niet tot scoren. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Een dag eerder pakte achtervolger Sevilla na drie gelijke spelen op rij weer eens drie punten. Het won met 2-0 van laagvlieger Elche, waar Real onlangs nog punten tegen verspeelde. Zo werd het gat tussen de nummers één en twee dit weekend verkleind van zes tot vier punten. Een pijnlijke speelronde dus voor Real Madrid, dat zich nu gaat opmaken voor de eerste van de twee ontmoetingen met Paris Saint-Germain in de Champions League, aanstaande dinsdag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen