'Ajax een van de geïnteresseerden voor transfervrije Suárez'

1 maart 2022, 08:26
'Ajax een van de geïnteresseerden voor transfervrije Suárez'

Waar ligt de toekomst van Luis Suárez (35)? De ervaren aanvaller heeft een aflopend contract bij Atlético Madrid en er is nog geen duidelijkheid over de toekomst van de Uruguayaan. Het management van de ervaren spits baalt daar behoorlijk van en omdat er veel interesse is in de aanvaller, is een transfervrij vertrek niet uitgesloten.

Volgens de Italiaanse journalist Matteo Moretto, die onder meer schrijft voor het Calciomercato in zijn thuisland en het Spaanse Fichajes heeft Atlético Madrid nog geen duidelijkheid gegeven aan Suárez en zijn management, die de huidige impasse 'bijzonder betreuren'. Daardoor is de routinier aan het kijken naar een vertrek en zet hij zijn toekomstige opties op een rijtje.

Volgens de journalist is er veel belangstelling voor Suárez, waaronder van Ajax. De Amsterdammers zouden reeds hebben geïnformeerd, maar zijn zeker niet de enige geïnteresseerden. Ook Inter Miami (MLS), Sevilla (La Liga), Aston Villa (Premier League) en het Braziliaanse Botafogo hebben naar verluidt belangstelling getoond. Een keuze is er momenteel overigens nog niet gemaakt, benadrukt Moretto. Dit seizoen staat de teller van Suárez op elf doelpunten uit 34 officiële wedstrijden verdeeld over alle competities.

Lees ook: 'MLS-droom lonkt voor Suarez na scheldpartij richting Simeone'

Overigens is het niet de enige speler die in het geruchtencircuit wordt gelinkt aan Ajax. De naam van de 22-jarige middenvelder Cheick Doucouré viel al een keer eerder in de Johan Cruijff Arena, maar wordt door het Franse MSV Foot opnieuw genoemd voor Ajax. Hij wordt gezien als een potentiële opvolger voor de mogelijk vertrekkende Ryan Gravenberch. Enig nadeel: hij zou liefst twintig miljoen euro moeten kosten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen