Inter moet vrezen voor afwezigheid geblesseerde De Vrij

9 maart 2022, 09:58
Inter moet vrezen voor afwezigheid geblesseerde De Vrij

Achter de naam van Stefan de Vrij staat in aanloop naar het weekend een groot vraagteken. De verdediger van het Nederlands elftal werd in de rust van de Champions League-ontmoeting tussen Inter en Liverpool gewisseld vanwege een blessure. Zonder de verdediger won Inter met 0-1, maar het bleek niet genoeg voor een plek in de kwartfinale.

Ondanks de nederlaag werd Inter de grote verliezer in Engeland. Niet alleen slikte Inter over 180 minuten een 2-1 nederlaag, ook raakte het sterkhouder Stefan de Vrij kwijt. Italiaanse media melden dat De Vrij in de eerste helft van de wedstrijd een blessure aan zijn kuitspier heeft opgelopen. Hoewel de schade mee lijkt te vallen, is het nog onzeker of De Vrij dit weekend inzetbaar is tegen Torino.

Ook Marcelo Brozovic moest voor het einde van de wedstrijd worden gewisseld met een blessure. "Ik hoop dat het meevalt met Stefan en Marcelo", vertelde verdediger Milan Skriniar op de clubwebsite van Inter. Zij twee zijn cruciale schakels in dit team."

Inter is momenteel de nummer twee van de Serie A. De regerend landskampioen heeft twee punten minder verzameld dan koploper AC Milan, dat nog wel een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Lees ook: Fout Van Dijk wordt Liverpool net niet fataal tegen Internazionale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen