Madrileense vrees wordt waarheid: Benzema mist El Clásico

19 maart 2022, 11:50   Bijgewerkt: 19 maart 2022, 13:15
Madrileense vrees wordt waarheid: Benzema mist El Clásico

Real Madrid moet het zondag tegen FC Barcelona stellen zonder Karim Benzema. De Franse spits is daags voor El Clásico niet op de training van de Madrilenen verschenen.

Carlo Ancelotti heeft bevestigd dat de aanvaller zondag niet inzetbaar is. Het was de bedoeling dat Benzema zich zaterdag op het trainingsveld zou melden en na de training bepaald zou worden of hij in actie kan komen.

Nu Benzema geen acte de presence heeft gegeven, is er een streep door zijn naam gezet. De aanvaller kwam afgelopen maandag de uitwedstrijd tegen Real Mallorca (0-3) niet zonder kleerscheuren door. Vlak voor tijd verliet hij het veld met kuitklachten nadat hij na een duel verkeerd was terechtgekomen.

Het is nog even afwachten hoe Ancelotti de afwezigheid van Benzema gaat opvangen. Luka Jovic en Mariano Díaz zijn de andere spitsen in de selectie van Real Madrid, maar zij genieten niet het vertrouwen van de Italiaanse trainer. Mogelijk zullen de Madrilenen met Isco, Marco Asensio of Gareth Bale als 'valse negen' aantreden.

Dest

Bij Barcelona ontbreekt Sergiño Dest zondag in de wedstrijdselectie. Barça maakte vrijdag bekend dat de voormalig rechtervleugelverdediger van Ajax met een hamstringblessure kampt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen