Nederlanders maken einde aan fraai bekersprookje in Frankrijk

1 maart 2022, 23:00

Versailles is er dinsdagavond niet in geslaagd om de finale van de Coupe de France te bereiken. De laagvlieger uit Frankrijk verloor met 2-0 op bezoek bij OGC Nice en vliegen er dus met de haven in zicht uit. Er werd ook gevoetbald in Engeland en Italië.

OGC Nice - Versailles 2-0

Nice maakte in eigen stadion een einde aan het ongekende bekersprookje van Versailles. De bezoekers, die uitkomen op het vierde niveau van Frankrijk, hoopten in de halve finale op een stunt tegen de ploeg van Justin Kluivert, Pablo Rosario en Calvin Stengs. Die sensatie kwam er door treffers van Amine Gouiri en Kasper Dolberg niet. De finale is op zondag 8 mei in Parijs.

Burnley - Leicester City 0-2

Wout Weghorst is er niet in geslaagd om zijn Burnley te helpen aan een broodnodige driepunter. In de strijd tegen degradatie uit de Premier League werd namelijk met 0-2 verloren van Leicester City. De thuisploeg leek lange tijd op weg naar een puntje, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Door doelpunten van James Maddison en Jamie Vardy wonnen de bezoekers.

AC Milan - Internazionale 0-0

De halve finale van de Coppa Italia tussen Milan en Inter is zeker nog niet beslist. De heenwedstrijd tussen de Italiaanse aartsrivalen eindigde namelijk zoals het was begonnen: 0-0. Bij de bezoekers speelden Stefan de Vrij de volledige wedstrijd en werd Denzel Dumfries in de slotfase gewisseld. De return wordt afgewerkt op woensdag 20 april.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen