Veelbesproken Makkelie krijgt Twente, Higler PSV en Nijhuis Feyenoord

19 april 2022, 11:24
Foto: © ProShots

De KNVB heeft de scheidsrechtersaanstellingen voor komende speelronde bekendgemaakt. De meest ogen waren gericht op de aanstelling van Danny Makkelie die afgelopen zondag een hoofdrol speelde tijdens de KNVB Bekerfinale. Hij en zijn assistenten werden twee keer door de VAR gecorrigeerd bij een afgekeurd doelpunt en hij besloot geen penalty toe te kennen aan Dusan Tadic.

Makkelie heeft van de KNVB de leiding gekregen over FC Twente tegen Sparta Rotterdam. Voor beide ploegen staat er nog heel veel op het spel. FC Twente staat namelijk slechts drie punten achter op Feyenoord, dat met plek drie virtueel recht heeft op een plek in de voorronde van de Conference League. Met de huidige plek vier van Twente moet het eerst play-offs spelen.

Sparta vecht nog altijd tegen degradatie, waardoor er veel belangen op het spel staan. Feyenoord wil plek drie dus juist graag behouden en neemt het op tegen FC Utrecht, dat juist blij is als het de play-offs haalt. Die wedstrijd wordt gefloten door Bas Nijhuis. PSV krijgt te maken met Dennis Higler als scheidsrechter, terwijl NEC-Ajax onder leiding staat van Jeroen Manschot.

Aanstellingen (VAR):

Twente – Sparta | Danny Makkelie (Sander van der Eijk)

NEC – Ajax | Jeroen Manschot (Ingmar Oostrom)

AZ – Heerenveen | Martin van den Kerkhof (Serdar Gözübüyük)

RKC – PEC | Jochem Kamphuis (Rob Dieperink)

Cambuur – PSV | Dennis Higler (Bas Nijhuis)

Willem II – Vitesse | Serdar Gözübüyük (Jannick van der Laan)

Groningen – Heracles | Edwin van de Graaf (Marc Nagtegaal)

Feyenoord – Utrecht | Bas Nijhuis (Kevin Blom)

Fortuna Sittard – Go Ahead | Joey Kooij (Dennis Higler)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen