Zorgen Marseille nemen toe richting clash met Feyenoord

20 april 2022, 11:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jorge Sampaoli werkt met diverse hoofdpijndossiers toe naar de halve finales van de Conference League tegen Feyenoord. De Franse club strijdt in eigen land nog volop voor de tweede plaats, terwijl het de enige Franse club is die nog acteert in Europees verband. Sampaoli ziet steeds meer spelers afhaken.

Een voorkeur aan de Conference League winnen wil Sampaoli niet geven. De tweede plaats is minstens zo belangrijk voor L'OM, stelt de coach in gesprek met L'Équipe. "Het is een mooie uitdaging voor ons, maar we moeten wel realistisch zijn. Afgelopen week tegen PAOK hadden we slechts twaalf spelers ter beschikking", doelt hij op de vele blessures.

"Daardoor kunnen we niet iedere week met de beste basisopstelling spelen. We moeten per wedstrijd bekijken welke jongens fit genoeg zijn, daar zullen we mee om moeten gaan", aldus de coach, die op 28 april op bezoek gaat bij Feyenoord. Daarvoor wachten nog ontmoetingen met Nantes en Stade Reims.

Ook Feyenoord werkt niet ongeschonden toe naar de halve finales van het nieuwe Europese toernooi. Jens Toornstra zit in de lappenmand en is voorlopig niet inzetbaar. Feyenoord hoopt wel dat Guus Til binnenkort weer volledig fit aan de aftrap kan verschijnen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen