Bazoer ontkent contact met Feyenoord: "Tot nu toe niks gehoord"

29 mei 2022, 17:50
Foto: © ProShots

Riechedly Bazoer beleefde zondagmiddag een teleurstellend einde van zijn driejarig verblijf bij Vitesse. In de beslissende strijd om een Europees ticket moest hij met zijn ploeg een 1-2 voorsprong vasthouden tegen AZ, maar in plaats daarvan verloor de ploeg met liefst 6-1. Dat het zijn laatste wedstrijd in het geel-zwart was, was al even duidelijk.

Aan ESPN vertelde Bazoer dat het vertrouwen na de 3-0 van AZ definitief verdween. "Als je zag hoe zij dat doelpunt maakten... Ze hebben ons van achteruit helemaal weggespeeld. Daarna probeer je wel door te gaan en in de tweede helft nog alles te geven, maar het mocht niet baten vandaag."

En dus kwam er voor Bazoer een pijnlijk einde aan zijn tijd bij Vitesse. "Natuurlijk overheerst teleurstelling, maar ik heb drie mooie jaren gehad bij Vitesse. Ik ben hier opgebloeid en ben weer van het spelletje gaan houden. Het is teleurstellend dat het zo moet eindigen, maar als je naar het langere traject kijkt, is het een mooie periode geweest."

Feyenoord

Waar de toekomst van de deze zomer transfervrije Bazoer ligt, staat nog volledig open. Wel kwam zondag naar buiten dat Feyenoord net als afgelopen winter opnieuw een poging wil wagen, al is er van contact nog geen sprake. "Iedereen weet dat ik in de winter met Feyenoord gesproken heb, maar ik heb tot nu toe niks gehoord. Alle opties staan nog open. In mijn vakantie ga ik de opties op tafel leggen en de juiste keuze maken."

Lees ook: 'Feyenoord meldt zich opnieuw voor ditmaal transfervrije Bazoer'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
avatar

Is geen verbetering met wat we nu hebben!! Vind hem ook veel wedstrijden geen constant niveau halen, meer iemand die opvalt met soms een mooie assist of goal van afstand. Leuk voor de Franse competitie maar niets voor Feyenoord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen