Steijn sneert nog eens naar NAC: "Zij lekker terug, wij zijn door"

14 mei 2022, 22:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sem Steijn was de afgelopen week de meest besproken speler rond het tweeluik tussen ADO Den Haag en NAC Breda. De twintigjarige middenvelder was trefzeker in de heenwedstrijd en vierde dit met een middelvinger richting de supporters van de tegenstander, een reactie op het vertrek van zijn vader Maurice Steijn bij de club. Nu alles achter de rug is, kon hij het niet laten een laatste sneer uit te delen. 

"Ik heb me gewoon goed kunnen focussen", zei Steijn tegen ESPN ondanks alle bedreigingen die hij in aanloop naar de return heeft ontvangen. "Na die actie (de middelvinger, red.) heb ik veel meer steun gehad dan bedreigingen. Dat doet me ook veel meer. Ik heb ook wel wat nare berichten gehad, m'n zusje kreeg ze ook binnen."

"Maar uit het hele land krijg ik ook berichtjes binnen met 'je bent een topper'. Dat doet me veel meer", herhaalde Steijn, die zelfs stelde dat zijn gebaar richting de NAC-tribune voor meer begrip heeft gezorgd. "Ik heb het idee dat mensen door die actie hebben gezien wat dit met een familie doet."

Sneer

Steijn herhaalde zijn eerdere woorden en noemde de actie opnieuw 'niet handig'. Hij stelde dat er toen te veel emoties in het spel waren, maar kon een nieuwe sneer naar de uitgeschakelde club niet laten. "NAC lekker terug en wij zijn door", zei hij met een glimlach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt een zielig kinderachtig mannetje...wij zijn lekker door nananana.. zal je wel van je vader geleerd hebben, ook zo'n malloot.

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel mooi dat ze door zijn, wat zijn familie is toegewenst gun je naar mijn idee zelfs je ergste vijand niet!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen