De la Torre claimt afspraak over vertrek, Heracles reageert

10 juni 2022, 14:15
De la Torre claimt afspraak over vertrek, Heracles reageert

Heracles Almelo laat Luca de la Torre niet zomaar gaan. De Amerikaanse middenvelder heeft naar eigen zeggen een afspraak met zijn werkgever over een vertrek, maar dat betekent niet dat hij zomaar naar een andere club mag uitkijken.

De la Torre zei in een interview met ESPN dat hij 'liever vandaag dan morgen vertrekt' bij Heracles. De middenvelder ziet geen toekomst voor zichzelf weggelegd in Almelo nu de club volgend seizoen niet meer uitkomt in de Eredivisie. Maar dat is niet enige reden dat hij een transfer wil maken. Volgens hem is er een afspraak met de club dat hij met nog één contractjaar te gaan mag vertrekken.

Nico-Jan Hoogma, de nieuwe technisch directeur van Heracles, laat aan Tubantia weten dat hij geen moeite heeft met de uitspraken van De la Torre. "Ik snap zijn ambities wel, hij is international van Amerika", aldus Hoogma, die eraan toevoegt dat nog niemand zich officieel heeft gemeld voor de middenvelder.

Dat geldt ook voor de andere spelers. "De telefoontjes die we binnenkrijgen zijn niet meer dan wat losse flodders", zegt Hoogma. "Clubs denken na een degradatie: daar hebben ze geld nodig en dus kunnen we de spelers wel eventjes ophalen. Maar zo werkt het niet bij ons. Wij staan er financieel goed voor. Heracles heeft geen geld nodig, maar kwaliteit."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen