Fraaie affiches bij start Bundesliga, ook voor Gravenberch en Mazraoui

17 juni 2022, 13:35
Fraaie affiches bij start Bundesliga, ook voor Gravenberch en Mazraoui

Zoals bij meerdere competities is ook de eerste speelronde van het nieuwe Bundesliga-seizoen deze week bekend geworden. De competitie gaat spectaculair van start, met enkele fraaie affiches. Zo ook voor Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch met hun Bayern München.

De landskampioen van het afgelopen seizoen gaat namelijk op bezoek bij Eintracht Frankfurt. Die club eindigde vorig jaar weliswaar slechts op de elfde plaats, maar hield vervolgens wel de Europa League-trofee omhoog. In eigen huis zouden zij Der Rekordmeister dus direct een serieuze test moeten kunnen bieden.

Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen, de nummers twee en drie van het afgelopen seizoen, staan met een onderling duel eveneens voor een interessante start. Dat geldt zeker ook voor het maar net gehandhaafde Hertha BSC. Dat opent de competitie met de derby tegen Union Berlin

Volledig programma in speelronde één

Eintracht Frankfurt - Bayern München

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Union Berlin - Hertha BSC

1. FC Köln - Schalke 04

VfL Wolfsburg - Werder Bremen

VfL Bochum - FSV Mainz 06

FC Augsburg - SC Freiburg

VfB Stuttgart - RB Leipzig

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen