Götze neemt afscheid: 'Wie weet komen we elkaar weer tegen'

21 juni 2022, 18:11
Foto: © ProShots

Mario Götze heeft in een verklaring afscheid genomen van PSV. De dertigjarige Duitse spelmaker vervolgt zijn loopbaan bij Eintracht Frankfurt, waar hij dinsdag een contract voor drie seizoenen heeft getekend.

'Er zijn zoveel redenen om bedankt te zeggen', begint Götze. 'De club heeft me van harte welkom geheten en me vanaf het begin een goed gevoel gegeven. Ik heb de afgelopen twee jaar veel plezier beleefd aan het voetballen en jullie hebben me er vaak aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou.'

Götze is de supporters van PSV ook dankbaar. 'We voelden zelfs jullie steun in lege stadions tijdens de pandemie', aldus de Duitser. 'Maar ik wil vooral mijn teamgenoten, Roger Schmidt en de complete technische staf bedanken. Als team breng je zoveel tijd samen door. Niet alleen op het veld, maar ook tijdens reizen naar uitwedstrijden, trainingskampen en in hotels. Het is dan geweldig als je het goed met elkaar kunt vinden en je het gevoel hebt echt een team te zijn.'

Hoewel Götze met al zijn ervaring een doorgewinterde speler is, heeft hij het gevoel dat hij zich bij PSV verder heeft ontwikkeld. 'Ik heb veel geleerd van mijn teamgenoten en trainers. We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en ik ben blij dat we een beker naar Eindhoven hebben gehaald. Dus voor alles van de afgelopen twee jaar: bedankt PSV! En voor nu: veel succes in de Champions League-kwalificatie. Wie weet komen we elkaar weer tegen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen